Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CFR liciteaza lucrari de 332 milioane lei pentru siguranta traficului

A.D. Investiţii /

CFR liciteaza lucrari de 332 milioane lei pentru siguranta traficului

CFR SA a scos la licitatie 8 contracte de lucrari pentru imbunatatirea sigurantei traficului feroviar, cu o valoare totala estimata la 332 milioane lei, fara TVA, au anuntat reprezentantii companiei.

Lucrarile vizeaza modernizarea a 112 treceri la nivel cu calea ferata, modernizarea instalatiilor de centralizare electromecanica pe sectiile de circulatie Siculeni - Adjud si Ilia - Lugoj si introducerea unui sistem centralizat de detectare a cutiilor de osii supraincalzite si a franelor stranse.

Lucrarile au fost impartite pe 3 pachete. Astfel, licitatia pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a trecerilor la nivel cu calea ferata (4 loturi - 112 treceri la nivel) se va desfasura in data de 9 ianuarie 2014, ofertele putand fi depuse pana la data amintita, la ora 10:00. Valoarea achizitie a fost estimata la 81,4 milioane lei, fara TVA.

A doua licitatie, vizeaza lucrari de proiectare si executie pentru modernizarea instalatiilor de centralizare electromecanica pe sectia de circulatie Siculeni - Adjud (2 loturi - 12 statii de cale ferata) si se va desfasura in data de 13 ianuarie 2014. Ofertele pot fi depuse pana la ora 10:00 in aceeasi zi. Valoarea estimata a achizitiei este de 135 milioane lei, fara TVA.

A treia licitatie presupune lucrari de proiectare si executie aferente Sistemului de detectare a cutiilor de osii supraincalzite si a franelor stranse (un lot - 21 de statii de cale ferata) si modernizarii instalatiilor de centralizare electromecanica pe sectia de circulatie Ilia - Lugoj (un lot - 7 statii de cale ferata). Licitatia se va derula pe 14 ianuarie 2013, ofertele putand fi depuse pana la ora 10:00 in aceeasti zi. Valoarea achizitiei a fost estimata la 115,6 milioane lei ,fara TVA.

Toate procedurile vor avea drept criteriu de atribuire "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic", conform acelorasi surse.

Investitiile sunt finantate cu fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Transport (POS T).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional