Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cifra de afaceri in arhitectura a crescut in 2012

C.T. Perspective /

Cifra de afaceri in arhitectura a crescut in 2012

In anul 2012 cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in activitatile de arhitectura si inginerie si activitati de testari si analiza tehnica a crescut cu 2,6% fata de anul 2011.

Comparativ cu luna noiembrie 2012, in luna decembrie 2012, cifra de afaceri din serviciile prestate in arhitectura, inginerie si activitati de analiza tehnica a crescut cu aproximativ 6,5% potrivit unui raport realizat de Institutul National de Statistica.

In luna decembrie 2012 comparativ cu luna decembrie 2011 s-a inregistrat o scadere de aproximativ 11,3% a cifrei de afaceri pe piata serviciilor de arhitectura, inginerie si activitati de analiza tehnica.

Pe langa acestea si pe segmentul tranzactiilor imobiliare s-au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri comparand anul 2012 cu anul 2011. Astfel, pe acest segment, in anul 2012 s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 9,8% comparativ cu anul 2011.

Comparand luna decembrie 2012 cu luna decembrie 2011 se poate observa o crestere a cifrei de afaceri pe piata tranzactiilor imobiliare cu aproximativ 3,8% in luna decembrie 2012 fata de decembrie 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional