Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Circului Park Tower, un nou ansamblu rezidential langa centrul Bucurestiului

I.D. Investiţii /

Circului Park Tower, un nou ansamblu rezidential langa centrul Bucurestiului

Un nou ansamblu rezidential se afla in constructie pe Sos. Stefan cel Mare din Bucuresti.

Circului Park Tower este un proiect lansat de catre compania Rodelco in parteneriat cu o companie internationala belgiana. Amplasat intr-o zona centrala, cu vedere si acces direct la Parcul Circului, complexul a fost proiectat cu scopul de a se integra in peisajul arhitectural al zonei.

Proiectul rezidential ofera 101 de apartamente noi, de 2, 3, 4 si 5 camere, amplasate intr-o cladire moderna, cu consum scazut de energie, compusa din 15 etaje si doua niveluri subterane. Blocul este dotat cu trei lifturi de mare viteza.

La nivelurile subterane se afla locuri de parcare si de depozitare, dar si un adapost antiatomic.

Compartimentarea apartamentelor este functionala, avand incaperi spatioase (intre 70 si peste 200 mp in functie de tipul de apartament) asociate cu balcoane si terase cu suprafete mari.

O caracteristica aparte a apartamentelor este reprezentata de peretele cortina de sticla care imbraca cladirea, terasele si balcoanele spatioase, pentru a oferi o vedere cat mai larga catre parc.

Constructia la ansamblul Circului Park Tower a inceput in luna februarie 2013, avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2014. Deja a fost finalizata structura de rezistenta si zidaria iar de doua saptamani s-au demarat si vanzarile la apartamente.

Proiectul Circului Park Tower este adresat, in special, persoanelor cu venituri medii sau mari. Preturile sunt intre 1.000 si 1.500 de euro/mp (fara TVA) in functie de pozitia la care este amplasat apartamentul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional