Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Arad: Centura Aradului ar trebui sa fie o prioritate pentru Guvern

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Arad solicita zece milioane de euro pentru obiective de investitii.

Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad, le-a solicitat parlamentarilor de Arad sa depuna amendamente la bugetul de stat care implica sume de peste zece milioane de euro, in obiective de interes public.

Aceste fonduri ar urma sa sustina proiectul de realizare a pasajelor de pe centura Aradului, a lucrarilor la Spitalul Judetean, finalizarea tronsoanelor de autostrada Arad-Pecica si Pecica-Nadlac.

Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad, a declarat:

"Despre pasajele de pe centura Aradului se discuta de un an si jumatate, de cand a ajuns USL la putere. Atunci au fost blocate lucrarile si nu s-au mai reluat. Daca ele continuau, astazi am fi avut un trafic mai putin aglomerat pe centura. Nu este admisibil ca parcurgerea centurii Aradului sa dureze uneori doua-trei ore, pentru ca Guvernul nu o considera o prioritate. La fel se intampla cu tronsoanele de autostrada. Le cer parlamentarilor nostri sa se implice in aceasta problema, caci constatam ca Aradul este abandonat de la nivel central. "

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a atras atentia ca parlamentarii PNL de Iasi vor depune amendament la buget pentru alocarea sumei de pana in 20 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la Aeroportul Iasi. Nicolae Iotcu a declarat: "Daca la Iasi se discuta despre proiecte de 20 de milioane de euro doar pentru un singur obiectiv, daca altundeva in tara este vorba despre proiecte de zeci sau chiar sute de milioane de euro, in judete care sunt mult sub Arad si ca numar de locuitori, si ca potential economic, atunci si parlamentarii nostri trebuie sa emita pretentii la Bucuresti pentru o sustinere serioasa a judetului nostru, fara complexe, fara teama, fara rusine. Sa ridice vocea pentru Arad!"

In data de 3 decembrie legislativul urmeaza sa dea votul final asupra proiectului de buget pe 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional