Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Iasi a incheiat contractul de asistenta tehnica pentru managementul deseurilor

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Iasi a incheiat contractul de asistenta tehnica de management pentru proiectul "Sistemul de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Iasi".

Compania desemnata castigatoare a contractului in urma licitatiei organizate este asocierea Ramboll Romania SRL Bucuresti - SC Luca Way SRL Bucuresti.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat:

"Sistemul de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Iasi este cel mai mare proiect finantat de Uniunea Europeana pe care il desfasoara Consiliul Judetean Iasi si este normal sa ii acordam o importanta foarte mare. Gratie acestuia, Iasul va fi printre primele judete care va respecta normele europene in ceea ce priveste conditiile de mediu."

Valoarea contractului este de 2,37 milioane lei, fara TVA. Durata de prestare a serviciilor este de 30 luni.

Valoarea totala a proiectului desfasurat de catre Consiliul Judetean Iasi este de aproximativ 70 milioane de euro, finantarea europeana fiind de circa 50 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional