Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cluj Arena va avea o suprafaţă nouă de joc

Investiţii /

Sursa foto: clujarena.ro

Sursa foto: clujarena.ro

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Gazonul de pe Cluj Arena, care arăta jalnic în ultima perioadă, va fi înlocuit. Consiliul Judeţean Cluj va schimba în totalitate gazonul de pe Cluj Arena, până la cota -40 cm. Din punct de vedere tehnic, acesta va avea o densitate minimă de 98% şi va fi amplasat pe un substrat totalmente din nisip.

    Consiliul Judeţean Cluj a anunţat luna trecută că a finalizat licitaţia pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. "Consiliul Judeţean Cluj anunţă finalizarea procedurii de licitaţie privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena. Contractul a fost adjudecat de către asocierea de firme condusă de Eco Garden Construct SRL, cu o ofertă de 2.623.627 lei, fără TVA", transmite CJ Cluj. În ceea ce priveşte criteriile de atribuire a contractului, acestea se referă la preţul cel mai scăzut, cu o pondere de 80%, şi timpul de realizare a lucrărilor, 20%.

    Termenul de execuţie a lucrărilor este de maxim 30 de zile, astfel că în luna aprilie se va juca din nou pe această arenă. Gazonul nu a fost schimbat, în integralitatea lui, niciodată de la inaugurarea stadionului Cluj Arena, în 2011. Până acum au fost schimbate doar rulourile, pe anumite porţiuni, distruse, de către organizatorii Untold. Calitatea gazonului de pe Cluj Arena a fost criticată deseori, atât de către echipele care au evoluat împotriva Universităţii Cluj, dar şi de jucătorii şi antrenorii echipei gazdă.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional