Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Companiile turcesti vor sa acceseze fonduri europene in Romania

I.D. Perspective /

Oamenii de afaceri turci vor sa isi infiinteze afaceri in Romania pentru a accesa fonduri europene, este concluzia Forumului Romaniei organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (T.I.A.D) ‚ impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Ambasada Romaniei din Ankara.

"Oamenii de afaceri turci vad in Romania o sursa importanta de oportunitati de business. Unul dintre principalele avantaje oferite de aceasta tara fiind posibilitatea de a accesa fonduri europene. Companiile turcesti vor sa vina aici sa investeasca in domenii precum agricultura, energie sau industrie si sa-si dezvolte afacerile cu ajutorul banilor oferiti de Uniunea Europeana" Omer Susli, presedinte TIAD.

Evenimentul gazduit de Camera de Comert a Ankarei a avut drept scop prezentarea oportunitatilor de investitii si facilitatilor oferite de Romania oamenilor de afaceri turci care vin aici si investesc in domenii economice diverse .

Ca urmare a Forumului Romaniei, in toamna acestui an Camera de Comert de la Ankara va organiza o delegatie formata din oameni de afaceri turci ce vor veni in Romania pentru a prospecta direct oportunitatile de investitie oferite de Romania.

"Turcia este unul dintre pincipalii parteneri comerciali ai Romaniei si o sursa importanta de investitii. Ne bucuram sa vedem interesul manifestat de oamenii de afaceri turci pentru economia romaneasca si speram ca prin astfel de evenimente sa promovam oportunitatile de afaceri locale catre cat mai multi potentiali investitori turci. Administratia romana depune toate eforturile pentru le a sprijini accesul la toate avantajele si facilitatile de care se bucura oricare companie romaneasca." Radu Onofrei, Ambasadorul Romaniei in Turcia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional