Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CON-A va finaliza sala multifunctionala de la Cluj-Napoca

I.D. Investiţii /

Asocierea CON-A-Nisal-InterSport va finaliza lucrarile la sala multifunctionala de sport, de pe aleea Stadionului din Cluj-Napoca.

Acest important proiect de investitii a fost demarat in anul 2010 insa a fost suspendat dupa finalizarea a cca 65% din lucrari, printr-o sentinta a instantelor.

Executantul diferentei de lucrari pana la finalizare a fost stabilit printr-o licitatie deschisa. In cadrul procedurii s-au inscris doi ofertanti: asocierea Strabag SRL cu Strabag AG - cu o valoare de 43,22 milioane lei fara TVA, respectiv asocierea CON-A cu Nisal si InterSport - cu oferta de 36,55 milioane lei fara TVA.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 35,14 milioane lei fara TVA. Oferta asocierii Strabag SRL cu Strabag AG a fost declarata inacceptabila, fiind mai mare cu peste 23% decat valoarea estimata a proceduri. Conform criteriului de atribuire ""pretul cel mai scazut"", ofertantul desemnat castigator a fost asocierea CON-A cu Nisal si InterSport.

Sala va avea un regim de inaltime de 1S+P+3E si o capacitate de 7.000 de locuri. Cladirea va fi deservita de un parking de 446 autoturisme.

Sala multifunctionala va fi construita cu respectarea normelor in domeniu care sa permita omologarea salii la standarde nationale si internationale si care sa asigure organizarea unei mari varietati de competitii sportive si activitati.

Finantarea investitiei se realizeaza integral cu fonduri publice locale, o parte fiind asigurata din creditul de investitii contractat de institutie de la CEC Bank.

Termenul de realizare al proiectului este de opt luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional