Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Constructorul autostrazii Comarnic-Brasov va fi stabilit pana la sfarsitul lunii

A.D. Investiţii /

Constructorul autostrazii Comarnic-Brasov va fi stabilit pana la sfarsitul lunii

Investitiile prioritare ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) vizeaza constructia autostrazilor Comarnic-Brasov si Craiova Pitesti, precum si concesionarea lucrarilor de intretinere a autostrazilor A1 si A2 la pachet cu realizarea centurii de sud a Bucurestiului la nivel de autostrada, a afirmat Narcis Neaga director general CNADNR, in cadrul ZF Business Construct.

In cursul acestei saptamani urmeaza sa fie semnat contractul pentru realizarea tronsonului de autostrada Nadlac-Arad. Stabilirea castigatorului a fost intarziata de contestatii.

De asemenea, castigatorul contractului pentru construirea autostrazii Comarnic - Brasov va fi stabilit la sfarsitul lunii octombrie. Cei trei ofertanti ramasi in competitie trebuie sa depunsa ofertele finale pana pe 15 octombrie, a precizat domnul Neaga.

Compania intentioneaza sa concesioneze autostrada Bucuresti-Ploiesti la pachet cu realizarea ultimilor 8 km, de la Soseaua de Centura pana la Soseaua Petricani, din nordul Bucurestiului. Lucrarile vor fi cel mai probabil finalizate in perioada 2014-2015, in urma unei investitii de aproximativ 200 milioane de lei, adauga reprezentantul CNADNR.

Dupa 10 octombrie CNADNR va da aviz de incepere a lucrarilor la centura Bacaului, iar inceperea lucrarilro la centura Targu - Jiu asteapta solutionarea contestatiilor.

CNADNR a initiat recent un proces de inventariere a starii celor 16.900 km de drumuri nationale. In urma acestuia, la sfarsitul lunii octombrie vor fi stabilite prioritatile de investitii in vederea accesarii de fonduri europene, a mai spus domnul Neaga.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional