Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contestatii la licitatia pentru lucrarile la Cetatea Capidava

I.D. Investiţii /

CNSC a dispus modificarea documentatiei de atribuire publicate in cadrul licitatiei pentru lucrarile de restaurare a sitului arheologic Cetatea Capidava.

Decizia a fost luata de consiliu in urma analizarii contestatiei depuse de societatea Uliter Grup.

Beneficiarul investitiei, Consiliul Judetean Constanta, va trebui sa modifice cerinta privind capacitatea tehnica si/sau profesionala si clauza privind penalitatile.

In termen de zece zile de la primirea deciziei CNSC beneficiarul investitiei va avea obligatia de a publica o erata la anuntul de participare prin care sa aduca la cunostinta operatorilor economici modificarile aduse documentatiei de atribuire.

Contractul pentru executia lucrarilor la "Cetatea Capidava" a fost scos la licitatie la data de 5 septembrie 2013. Valoarea estimata a acestuia era de 56,05 miloane lei fara TVA. Investitia este finantata prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 - "Dezvoltarea durabila si promovarea turismului".

Contractul cuprinde executie lucrari de restaurare, consolidare, protectie, conservare si punere in valoare a sitului arheologic. Perioda de implementare a contractului este 19 luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional