Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Continua procedura pentru modernizarea centrului din Rasnov

F.A. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dispus continuarea procedurii de cerere de oferta in vederea atribuirii a lucrarilor pentru proiectul integrat de reactualizare si modernizare urbana a Centrului Istoric Rasnov.

Masura a fost dispusa in urma respingerii ca nefondate a contestatiei depuse de societatea Morani Impex din Zarnesti, prin care a solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor avand in vedere raspunsurile la mai multe solicitari de clarificari.

Proiectul integrat de reactualizare si modernizare urbana a Centrului Istoric Rasnov are o valoare estimata la 13,76 milioane lei si include: amenajarea Pietei Unirii ca zona pietonala (construire pasaj subteran si parcare subterana pe un nivel si amenajarea Pietei Unirii prin refacerea pavajului, amplasarea de mobilier urban, amenajarea unor spatii verzi, refacerea iluminatului public); reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere pe strazile adiacente Pietei Unirii (str. Republicii si partial str. Izvorului); reabilitarea si modernizarea infrastructurii de alimentare cu apa si de canalizare in Piata Unirii si pe str. Republicii; ingroparea tuturor cablurilor aeriene in Piata Unirii si pe strada Republicii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional