Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Costul orar al fortei de munca din constructii a crescut fata de 2010

A.D. Perspective /

Costul orar al fortei de munca in constructii s-a redus in trimestrul al treilea din acest an fata de trimestrul precedent cu 0,98% ca serie bruta si cu 0,75% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare, dar a crescut cu 1,28% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare si sezonier, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Fata de trimestrul al treilea din 2010, costul a crescut cu 6,69% ca serie bruta, tot atat si ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare, respectiv cu 6,29% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare si sezonier.

Costul orar al fortei de munca in tranzactii imobiliare s-a redus in trimestrul al treilea fata de trimestrul al doilea cu 0,18% ca serie bruta si cu 0,02% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare, dar a crescut cu 4,33% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare si sezonier.

Costul a crescut fata de trimestrul al III-lea din 2010 cu 12,25% ca serie bruta si ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare, respectiv cu 11,16% ca serie ajustata dupa efectul zilelor lucratoare si sezonier, conform INS.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional