Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Culorile tari la moda in aceasta toamna

I.D. Amenajări /

House of Comfort

House of Comfort

Culorile tari, mixate indraznet si in contraste puternice se numara printre principalele tendinte de design interior din aceasta toamna, considera specialistii Hornbach, retailer de materiale de constructii si gradinarit.

Nelipsite din sfera amenajarilor interioare sunt rosul, portocaliul, albastrul sau galbenul. Aceste culori se pot regasi si in cele mai noi modele de tapet. Cu toate acestea ar fi recomandabil ca atunci cand se opteaza pentru un tapet puternic colorat sa se lase un perete alb, pentru contrast.

Un alt element cheie al designului interior pentru aceasta perioada este lumina. Camerele trebuie luminate puternic pentru a da un plus de personalitate locuintei. Asa ca specialistii recomanda folosirea unei lampi supradimensionate pentru podea, in timp ce, din loc in loc, felinarele si lampile de masa din lemn, metal sau portelan, vor aduce un aer inedit.

In cele ce urmeaza vor fi prezentate patru stiluri moderne pentru amenajarea locuintei:

Stilul City Chalet - cabana urbana!

Inspiratia din natura este esentiala pentru amenajarea locuintei in acest stil. Culorile si materialele folosite sunt inspirate din padure: lemnul si piatra in nuante de maro sau negru. Piesele de rezistenta ale unui astfel de interior sunt, fara indoiala, pernele pufoase in carouri sau covoarele din piele naturala. Romantic si rustic, acest stil este defint de decoratiunile si micile detalii alese: felinare de lemn, rame foto rustice etc.

Stilul House of Confort - confortul si linistea sunt pe primul loc

Cu un decor usor inspirat din arta Feng-Shui, cel de-al doilea stil propus de designerii Hornbach are ca piesa centrala covorul. Moale si foarte pufos, din materiale fine, acesta este ales in nuante de bej, gri sau alb. Pernele moi si peretii acoperiti cu tapet cu flori stilizate in aceleasi nuante, sunt componente ale stilului, aducand o nota de liniste. Lampile supradimensionate, alaturi de tablouri cu rame somptuoase nu trebuie sa lipseasca.

Stilul Color Power - culoarea, la ea acasa!

Stilul a fost creat special pentru a uita ca se apropie toamna. Culori tari, verde, albastru, portocaliu, galben, rosu sunt amestecate intr-un tablou vivace. Tapetul este multicolor, covoarele la fel, alaturi de pernele din toata casa si de decoratiuni.

Stilul Modern Times - modern, dar retro!

Stilul sofisticat al anilor "60 este readus in prim plan, iar parchetul laminat este piesa ce nu trebuie sa lipseasca. Pentru amenajarea locuintei in acest stil, materialele naturale - lemn sau piatra - se amesteca cu decoratiuni in culori pastelate si cu tesaturi moi. In ansamblu, stilul modern si cel retro se intalnesc in armonie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional