Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezbateri romano-turce pe marginea proiectului Nabucco

I.D. Perspective /

Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Lucian Nicolae Bode, a dezbatut cu demnitarii turci importanta strategica a proiectului Nabucco in cadrul unei vizite de lucru efectuate in Republica Turcia, la Ankara, in data de 5 aprilie.

Scopul vizitei a fost semnarea Protocolului celei de-a XXV-a sesiuni a Comisiei Mixte Interguvernamentale de Cooperare Economica, Romania-Turcia, parafat la Ankara, la data de 29 februarie 2012.

Comisia mixta reprezinta unul dintre instrumentele importante pentru punerea in aplicare a prevederilor Acordului de Parteneriat Strategic, instituit in luna decembrie 2011.

Importanta Protocolului rezida din programele, actiunile si proiectele concrete convenite la nivelul expertilor intre institutiile, agentiile si organizatiile participante la lucrarile Comisiei Mixte din cele doua tari, care constituie linii directoare pentru dezvoltarea cooperarii bilaterale, comertului si investitiilor in majoritatea sectoarelor industriei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional