Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

DN 76 Deva - Oradea ar putea fi reabilitat cu fonduri europene

A.D. Investiţii /

Proiectul de reabilitare a Drumului national 76 Deva - Oradea a fost selectat pentru a fi propus spre finantare cu fonduri europene Programului Operational Sectorial Transport 2007-2013 au anuntat Cornel Popa, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Proiectul a fost agreeat de Ministerul Transporturilor si Ministerul Fondurilor Europene, alaturi de alte doua drumuri natrionale, respectiv Craiova - Calafat si Filiasi - Petrosani).

Autoritatea de Management pentru POS T a solicitat Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) sa intocmeasca fisele de buget aferente proiectelor mentionate si sa actualizeze documentatiile suport in vederea depunerii, cat mai urgente, a cererilor de finantare in cadrul POS-T 2007-2013.

Desi DN 76 se afla intr-o stare avansata de deteriorare, reabilitarea sa a fost blocata de insuficienta alocarilor bugetare. Aceasta in contextul in care fusese incheiat un acord de finantare cu Banca Europeana de Investitii (BEI) pentru sprijinirea investitiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional