Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Domeniul Seniorilor" va avea fi extins cu spatii de recreere

GD Amenajări /

Conacul din "Domeniul Seniorilor" Giurgiu

Conacul din "Domeniul Seniorilor" Giurgiu

Proiectul Domeniul Seniorilor va fi extins, pana in vara, cu spatii de recreere - un centru SPA, doua piscine, jacuzzi si doua sali de evenimente.

Domeniul Seniorilor a fost lansat ca si proiect in mod oficial in iunie 2009, de catre compania Eco Village, detinuta de omul de afaceri Marius Cercel.

Proiectul cuprinde un club rezidential amplasat in comuna Greaca din judetul Giurgiu, la o distanta 45 km de capitala si la 4 km de Dunare. Investitia se ridica la peste 80 milioane lei si este compusa atat dintr-o zona rezidentiala, cat si din una turistica. Zona rezidentiala prevede 65 de case, cu suprafete cuprinse intre 110 mp si 180 mp. Zona turistica este reprezentata de un conac (15 camere, un apartament si o crama), un club cu restaurant si zona de relaxare, terenuri de tenis, volei, fotbal, golf si locuri amenajate pentru echitatie. In cadrul proiectului sunt prevazute si 16 bungalow-uri.

La inceputul acestui an au fost inaugurate o parte din constructiile prevazute in cadrul proiectului - conacul, Restaurantul Carte Blanche si Wine Bar-ul.

Conform informatiilor publicate pe www.raportuldeinvestitii.ro, lucrarile sunt executate de catre Development & Antrepriza Generala,

companie de constructii detinuta de acelasi om de afaceri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional