Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Drumul dintre Tulcea si Doua Cantoane va fi reabilitat

I.D. Investiţii /

Opt firme de constructii concureaza pentru contractul de reabilitare a drumului DN 22 (E 87), dintre Tulcea si Doua Cantoane. La momentul de fata procedura de achizitie se afla in desfasurare.

Reabilitarea drumului ar urma sa coste 84,7 milioane de lei, din care 44,7 milioane de lei ar urma sa fie cheltuiti in 2014 si 40 de milioane de lei in 2015. Aceasta este suma calculata de specialisti inainte de licitatie, urmand ca valoarea finala sa fie cunoscuta dupa ce lucrarea va fi atribuita.

Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, declara:

"A fost unul dintre obiectivele pe care mi le-am asumat pentru acest mandat. Am discutat, asadar, cu premierul Victor Ponta pe aceasta problema si, asa cum a promis, investitia va fi finantata. Executia lucrarilor va incepe in 2014, iar proiectul este gandit pe doi ani."

Prin acest proiect vor fi reabilitati 49 de kilometri de drum, de la kilometrul 227 pana la kilometrul 178. Investitia va fi gata la finalul anului 2015, spune presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

DN 22 (E 87) asigura legatura rutiera intre municipiul Ramnicu Sarat, Braila, Tulcea si Constanta (intrare Ovidiu).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional