Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Episcopii catolici cer primarului capitalei sa inceapa desfiintarea Cathedral Plaza

I.D. Investiţii /

Episcopii catolici cer primarului capitalei sa inceapa desfiintarea Cathedral Plaza

Episcopii Catolici au transmis o scrisoare deschisa catre Sorin Oprescu, primarul Capitalei, prin care solicita desfiintarea Cathedral Plaza.

Curtea de Apel Ploiesti a dispus la inceputul anului demolarea turnului Cathedral Plaza si readucerea terenului pe care a fost edificata aceasta constructie la destinatia initiala, aceea de parc. Cu toate acestea Primaria Bucuresti nu a luat pana acum masuri in acest sens.

In cadrul scrisorii deschise reprezentantii Bisericii Catolice si-au manifestat indignarea fata de lipsa actiune a primariei:

"Este surprinzator pentru noi faptul ca, in totala opozitie cu declaratiile ferme de acum un an si jumatate, conform carora executivul Capitalei se obliga sa puna imediat in aplicare orice hotarare prin care i se va cere demolarea constructiei, actuala sa conduita este de a nu materializa aceasta hotarare care este definitiva de mai bine de un an si irevocabila de peste sase luni de zile".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional