Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Extinderile spitalelor Victor Gomoiu si Foisor vor fi gata in doi ani

I.D. Investiţii /

Spitalul "Victor Gomoiu"

Spitalul "Victor Gomoiu"

Lucrarile de extindere a spitalelor "Victor Gomoiu" si "Foisor" din Capitala vor fi finalizate la sfarsitul anului 2015 sau la inceputul anului 2016, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

Noua cladire a Spitalului "Gomoiu", de sase etaje, este construita in curtea actualei unitati sanitare, aceasta functionand intr-un sediu vechi de aproape 100 de ani, respectiv intr-o cladire de patrimoniu din 1927.

Odata cu ridicarea noii cladiri, numarul paturilor de la "Gomoiu" va creste de la 159 la 278, precum si numarul salilor de operatie de la doua, la 10.

Cladirea veche a Spitalului "Victor Gomoiu", care are valoare arhitecturala, va fi consolidata si restaurata, urmand sa fie legata de corpul nou printr-o pasarela de sticla, au mai explicat reprezentantii municipalitatii.

In ceea ce priveste spitalul Foisor, lucrarile au avansat, fiind deja terminat un corp de cladire cu patru etaje (din patru corpuri planificate). Potrivit managerului unitatii sanitare, dr. Cristian Stoica, noua cladire va fi data in folosinta cel mai tarziu in februarie 2014.

Prin constructiile noi se va mari capacitatea spitalului "Foisor", va creste numarul de paturi de la 119 la 247 si de la 5 sali de operatie la 8.

Primaria Municipiului Bucuresti are in administrare 19 spitale. In ultimii cinci ani si jumatate municipalitatea a investit in aceste unitati medicale aproape 180 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional