Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Finantare BERD pentru modernizarea retelelor de apa din Dolj

A.D. Investiţii /

Compania de Apa Oltenia a obtinut un credit in valoare de 57 milioane de lei (13,6 milioane euro) de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, in vederea cofinantarii programului de modernizare a retelelor de apa din judetul Dolj, au anuntat reprezentantii BERD.

Programul de investitii al companiei de utilitati totalizeaza aproximativ 150 milioane de euro. Finantarea BERD vine in completarea fondurilor europene nerambursabile, care acopera o pondere semnificativa din necesarul programului.

Investitiile in modernizarea retelor de apa si canalizare vor reduce pierderile de apa, vor optimiza costurile si vor alinia serviciile de utilitati la standardele europene de mediu in 11 aglomerari urbane din judetul Dolj.

Compania de Apa Oltenia este a 18-a companie de utilitati din Romania care beneficiaza de mecanismul BERD destinat cofinantarii proiectelor europene de modernizare a retelelor de apa si canalizare. Pana in prezent, BERD a investit prin acest mecanism peste 240 milioane de euro in Romania si a mobilizat mai mult de 1,5 miliarde de euro, reprezentand fonduri europene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional