Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grup Termloc pierde contractul de lucrari de apa in Roman si Sabaoani

I.D. Investiţii /

Contestatia depusa de compania Grup Termloc in cadrul licitatiei pentru lucrari de apa in localitatile Roman si Sabaoani a fost respinsa.

Compania solicitase anularea deciziei autoritatii contractante prin care oferta sa fusese declarata respinsa. Grup Termloc ceruse de asemenea ca procedura sa fie realuata prin reanalizarea si evaluarea tuturor ofertelor.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de extindere a retelelor de canalizare din localitatile Roman si Sabaoani a fost lansata la finele anului trecut. Valoarea lucrarilor a fost estimata la suma 50,86 milioane lei fara TVA. Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa prioritara "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata".

Beneficiarul investitiei este Compania Judeteana Apa Serv S.A. Neamt.

Grup Termloc a depus in cadrul licitatiei o oferta in asociere cu Gruppo Adige Bitumi S.P.A.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional