Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Harviz va reevalua ofertele pentru extinderea a doua statii de epurare

A.D. Investiţii /

Compania de utilitati Harviz SA va reevalua doua dintre ofertele depuse in cadrul licitatiei pentru atribuirea contractului de lucrari vizand reabilitarea si extinderea statiilor de epurare din Vlahita si Madaras, judetul Harghita.

Masura a fost dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) in urma analizarii mai multor contestatii depuse de ofertanti. Astfel, Consiliul a admis contestatiile depuse de catre asocierea Asteisa Tratamiento de Aguas - Edas Exim si de catre asocierea Adiss - Hidepito ZRT - R Hid Epito, dispunand anularea deciziilor de respingere a ofertelor depuse de respectivele companii, anularea raportului procedurii si a tuturor comunicarilor subsecvente acestuia si continuarea procedurii dupa indeplinirea celor mentionate, prin reevaluarea ofertelor.

In cadrul aceleiasi proceduri, CNSC a respins ca nefondate alte trei contestatii, depuse de asocierea OMS Romania - Impex Aurora - Hidrotran, asocierea GTA - Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti si de asocierea Valdek Impex - Ginzler Stahl u.Anlagenbau GmbH.

In paralel, CNSC a admis o cerere de interventie inaintata de asocierea Tectum Company - Terra Med (a carei oferta fusese initial declarata castigatoare) prin care aceasta a solicitat respingerea ca nefondata si neintemiata a contestatiei formulate de asocierea Valdek Impex - Ginzler Stahl u.Anlagenbau GmbH.

Valoarea lucrarilor de reabilitarea si extindere a statiilor de epurare din Vlahita si Madaras a fost estimata intre 27 si 29,27 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional