Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hidroconstructia nu va construi centrul de management al deseurilor din Borosneu Mare

I.D. Investiţii /

Hidroconstructia a pierdut contractul de constructie a centrului de management integrat al deseurilor din localitatea Borosneu Mare, judetul Covasna.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins ca nefondata solicitarea depusa de Hidroconstructia, lider al asocierii Hidroconstructia- Argif Proiect.

Compania ceruse anularea deciziei autoritatii contractante prin care oferta sa a fost declarata necastigatoare si anularea deciziei prin care a fost desemnata oferta castigatoare.

Contractul urmeaza sa fie atribuit companiei declarate castigatoare, Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT.

Contractul prevede construirea centrului de management integrat al deseurilor, inclusiv a statiei de sortare si a statiei de compost in Borosneu Mare si construirea unei statii de transfer in Targu Secuiesc, judetul Covasna.

Lucrarile au fost estimate intre valoarea de 47,46 milioane si 52,2 milioane lei fara TVA. Contractul va fi incheiat pe o perioada de 26 de luni.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 mai 2012.

Investitia este finantata prin Programul Operational Sectorial - Mediu 2007-2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional