Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

HORNBACH: 30% dintre români îşi amenajează singuri balconul

E.D. Amenajări /

30% dintre români îşi amenajează singuri balconul

Potrivit Hornbach România, retailer local de materiale de construcţii şi grădinărit, aproximativ 30% dintre români aleg să realizeze singuri lucrările de renovare a balconului, restul apelând la meşteri specializaţi.

Astfel, pentru aceştia, riscul de a întâmpina dificultăţi în realizarea lucrărilor este mai mare, orice reparaţie putând duce la dublarea sau chiar la triplarea costurilor iniţiale.

"În momentul în care decid să realizeze o lucrare de amenajare a balconului sau terasei pe cont propriu sau chiar cu ajutorul unor meşteri specializaţi, clienţii trebuie să fie foarte atenţi la calitatea materialelor pe care le aleg, orice intervenţie sau reparaţie ulterioară putând duce la dublarea sau chiar la triplarea costului iniţial. În acest sens, aceştia trebuie să aibă permanent în vedere costul total al lucrării şi nu preţul de pe unitatea de ambalaj al produselor", a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

De asemenea, potrivit acestuia, pentru a realiza o lucrare de calitate este foarte important ca aspectul estetic să fie îmbinat cu funcţionalitatea şi să se acorde o importanţă crescută fiecărei etape. Astfel, înainte de montarea plăcilor, suprafaţa de aplicare trebuie să fie foarte bine nivelată, fiind recomandate realizarea lucrărilor de reparaţie şi hidroizolare, cât şi sigilarea gurilor de scurgere şi a fisurilor, urmând ca după montaj să se realizeze finisarea şi sigilarea rosturilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional