Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Iasi: Un nou tronson de tramvai inclus in campania de reabilitare

I.D. Investiţii /

Tronsonul Bucsinescu - Calea Chisinaului va fi inclus in campania de reabilitare a liniilor de tramvai din Iasi, derulata de primarie.

Primul pas va fi activitatea de proiectare, urmand ca ulterior sa fie identificata sursa de finantare.

Traseul ce se vrea modernizat se intinde pe o distanta de 2,7, lucrarile urmand sa includa schimbarea sinei, modernizarea retelei de fir contact si reabilitarea podului de peste Bahlui. Firma Pod Proiect va realiza documentatia tehnica.

Primaria a finalizat in luna august lucrarile la segmentul Copou - Piata Unirii - Cuza Voda - Elena Doamna. In septembrie au demarat lucrarile la segmentul cuprins intre bdul Nicolae Iorga - Tesatura - Calea Chisinaului - Metalurgie - Doi Baieti, care presupune inlocuirea a 9,9 kilometri de sina de tramvai.

Pe viitor, municipalitatea intentioneaza sa modernizeze si linia de tramvai Cinci Drumuri, strada Padurii si strada Nicorita, dar si calea de rulare catre Dancu

La nivelul municipiului Iasi, calea de rulare a tramvaielor are o lungime de aproape 80 kilometri, cale simpla. Primaria Iasi si-a propus ca pana in 2015 calea de rulare sa fie modernizata integral.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional