Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

In 2015 va fi functional metroul din Drumul Taberei

A.D. Investiţii /

In 2015 va fi functional metroul din Drumul Taberei

Tronsonul de metrou Drumul Taberei - Eorilor ar urma sa fie functional in 2015, in contextul in care proiectul a intarziat cu un an datorita lipsei de finantare din bugetele anilor 2011 si 2012, a afirmat prim-ministrul Victor Ponta cu ocazia unei vizite pe santierul magistralei.

Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1,5 miliarde de lei. Guvernul a acordat fonduri pentru noua magistrala la rectificarile bugetare din 2012 si 2013, iar o parte importanta de finantare este acoperita acum de fondurile europene prin Programul Operationa Sectorial Transport, odata cu deblocarea acestuia, a adaugat premierul.

Seful executivului a dat asigurari ca exista bani si pentru extinderea magistralei 4 de metrou (n.r. care la finalizare va lega cartierele Straulesti si Progresul). Recent, Metrorex a obtinut finantare nerambursabila prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman pentru realizarea studiilor de prefezabilitate si de fezabilitate in vederea construirii tronsonului Gara de Nord - Gara Progresul.

Potrivit premierului, investitiile in extinderea retelei de metrou vor viza cu prioritate finalizarea lucrarilor la magistralele 4 si 5 mentionate si doar ulterior va fi realizata magistrala spre aeroportul Henri Coanda- Otopeni

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional