Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investiţie de 500.000 euro într-o nouă platformă imobiliară

Mina Irina Investiţii /

Investiţie de 500.000 euro într-o nouă platformă imobiliară

Un grup de investitori belgieni şi români lansează platforma imobiliară wizmo.ro în urma unei investiţii de 500.000 de euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Potrivit acestora, platforma este dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business şi este specializată în listarea de anunţuri imobiliare, targetează în egală măsură proprietarii de imobile, agenţiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cât şi persoanele şi companiile care sunt în căutarea unui spaţiu construit sau teren.

"Am luat decizia de a investi în această platformă deoarece considerăm că mediul economic din România şi piaţa imobiliară de aici ne oferă toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro într-un proiect de succes. Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creştere în marile oraşe ale ţării, în special pe segmentul rezidenţial şi office", a spus Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

În următoarele trei luni, Wizmo.ro estimează 100.000 de listări pe segmentele rezidenţial, comercial, office, industrial şi agricol.

Echipa este formată din investitori în domeniul imobiliar, specialişti IT şi marketing, cu o experienţă de 12 ani în online marketing şi peste 30 de platforme şi magazine online dezvoltate. Investitorii sunt belgieni, echipa de marketing este mixtă, iar cea de development este în Cluj, mai menţionează comunicatul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional