Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii in crestere preconizate pentru Romania

I.D. Perspective /

Volumul de investitii din Romania va creste in acest an datorita randamentelor superioare oferite de o serie cladiri de birouri si centre comerciale fata de unele capitalele din vestul Europei, apreciaza compania de servicii in domeniul imobiliar Jones Lang LaSalle.

Proiectele imobiliare prime, in cazul in care ofera contracte de inchiriere pe termen lung, vor genera in continuare interesul fondurilor de investitii. In schimb tranzactiile cu produse secundare pot deveni atractive doar daca pretul de vanzare este revizuit semnificativ fata de pretul initial de achizitie. Randamentele vor ramane stabile la 8.25% pentru cladirile de birouri prime, si la nivelul de 8.5% pentru centrele comerciale prime, estimeaza Jones Lang LaSalle.

Cea mai importanta tranzactie de investitii pe piata de birouri, finalizata in primul trimestru al anului 2013, a fost reprezentanta de preluarea cladirii de birouri The Lakeview de catre fondul de investii New Europe Property Investors, fond listat pe bursa AIM din Londra. Din anul 2010 pana in prezent, aceasta este cea mai importanta tranzactie institutionala cu un imobil de birouri din Bucureşti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional