Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitiile in gradinitele din Sectorul 1 continua

I.D. Investiţii /

Investitiile in gradinitele din Sectorul 1 continua

Programul de extindere a gradinitelor continua in Sectorul 1. Pana in vara lui 2014 se vor crea peste 400 de locuri noi pentru prescolari, au anuntat reprezentantii primariei.

Proiectul include extinderea corpurilor de cladire existente, achizitionarea unor imobile care vor primi destinatie de gradinita sau prin construirea unor gradinite noi.

Astfel, la Gradinita de copii nr. 46 de pe Str. Marmurei nr. 13-15 au fost finalizate in luna iulie 2013 lucrarile de mansardare, capacitatea acesteia fiind in prezent de 260 de locuri.

In prezent se executa lucrari de consolidare, restaurare, refunctionalizare si extindere la Gradinita nr. 50 de pe Str. Nicolae Iorga nr. 5-7, urmand ca pana la mijlocul lunii septembrie a.c. sa fie finalizate lucrarile la corpurile B si C ale cladirii. Lucrarile la corpul A al cladirii unde functioneaza gradinita se vor termina in vara anului 2014. in anul scolar 2013 - 2014 gradinita va functiona in conditii normale in corpurile B si C. Tot in vara anului 2014 va fi finalizata si construirea Gradinitei cu program prelungit nr. 222 de pe Str. Arad nr. 38.

Investiile in educatie nu se termina o data cu debutul anului scolar. Pana la sfarsitul acestui an, administratia locala a Sectorului 1 va demara lucrarile de extindere si mansardare la Gradinita de copii nr. 162, din Str. Sangerului nr. 23-27, precum si lucrarile de reabilitare si mansardare la Gradinita nr. 285 din Str. Sfantul Constantin nr. 6.

Lucrari de mansardare vor incepe si la cladirea scolii Gimnaziale nr. 162, de pe Str. Copsa Mica nr. 1. Tot in acest an va incepe si construirea salii de sport de la scoala Gimnaziala nr. 181 - Str. Nazarcea nr. 30. De asemenea, la Colegiul Tehnic de Material Rulant - Calea Giulesti nr. 10 - se vor finaliza lucrarile de consolidare si reabilitare functionala a caminului de baieti Corp C2 - Pavilion D, incepute in luna iulie a acestui an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional