Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitiorii germani continua sa creada in Romania

A.D. Perspective /

Investitiorii germani continua sa creada in Romania

In ciuda problemelor politice din ultima perioada, exista semne bune pentru economia romaneasca, pentru situatia financiar-bugetara a Romaniei. "Faptul ca pietele financiare au in continuare incredere in Romania sau sunt dispuse sa acorde in continuare incredere Romaniei ca tara este un semn de care aveam mare nevoie si este un semn ca exista si anumite lucruri bune. Suntem una din tarile care, in acest an dificil economic am redus deficitul bugetar, deficitul guvernamental, la jumatate. Suntem, de asemenea, una dintre tarile care vor avea o crestere economica", a declarat premierul Victor Ponta cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.

Premierul Romaniei a multumit investitorilor germani pentru locurile de munca pe care le-au creat in Romania, pentru faptul ca au investit aici, pentru sprijinul oferit Romaniei in domeniul social si cultural.

"Drumul corect este drumul unei colaborari intre Romania si Germania", a mai declarat domnul Ponta.

Doamna Anne Ruth Herkes, Secretar de stat in Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiei din Germania, a explicat ca Romania are o problema de imagine in Germania, dar elementele fundamentale ale economiei sunt foarte bune, iar punctele slabe nu reprezinta bariere investitionale doar pe piata romaneasca. Este nevoie de transparenta, conditii investitionale sigure, proceduri de licitatii transparente, fara coruptie, a mai spus doamna Herkes.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional