Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitorii austrieci au trecut cu bine de criza

A.D. Perspective /

Investitorii austrieci activi pe piata din Romania au trecut cu bine prin vremurile dificile cauzate de criza financiara si sunt hotarati sa isi continue afacerile aici. "Romania este pentru Austria un prieten, un partener bun si vom avea si de acum inainte o colaborare stransa", a declarat E.S. domnul Michael Schwarzinger, ambasadorul Austriei la Bucuresti, cu ocazia Receptiei de Toamna a Economiei Austriece.

Schimburile comerciale dintre Romania si Austria au atins valoarea de 3 miliarde de euro. In luna octombrie a anului curent, oficialii austrieci si partenerii romani urmeaza sa se intalneasca pentru a discuta pe tema proiectului gazoductului Nabucco si Strategia Dunarii, a adaugat Excelenta Sa.

Prezent la eveniment, secretarul de stat Nicolae Rotileanu, din cadrul Ministerului Economiei, a exprimat speranta partii romane ca investitiile austriece sa continue in Romania.

In prezent, peste 4.000 de firme austriece activeaza in Romania. Antreprenorii austrieci au reusit sa aiba performanta atat inaintea crizei, cat si in momentele dificile care au urmat, a afirmat domnul Karl Hartleb, director pentru comert exterior al Camerei Economice a Austriei.

La evenimentul organziat de Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei ieri, 11 septembrie, au participat aproximativ 250 de personalitati din lumea politica si economica, precum si reprezentanti ai institutiilor publice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional