Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

La Zalau incep lucrarile de reabilitare termica

I.D. Investiţii /

Primele doua proiecte de reabilitare termica a blocurilor de locuinte finantare prin Programul Operational Regional in Transilvania de Nord au fost aprobate. Ambele vor fi implementate in Zalau.

Valoarea totala a investitiei este de 5,23 milioane lei, din care finantarea nerambursabila se ridica la suma de 2,879 milioane lei.

Prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere, Domeniul de interventie 1.2 - Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte, fiecare regiune are disponibila suma de 22,80 milioane euro.

Sunt eligibile lucrari precum reabilitarea termica a anvelopei si reabilitarea sistemului de incalzire.

Schema de finantare vizeaza blocurile construite in baza unor proiecte elaborate in perioada 1950 - 1990 avand un regimul minim de inaltime P+3.

Acest domeniu major de interventie s-a lansat in 1 noiembrie 2012

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional