Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatie pentru lucrari de apa si canalizare in judetul Olt

I.D. Investiţii /

Compania de Apa Olt SA a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare si extindere a retelelor de apa si apa uzata in aglomerarile Potcoava si Scornicesti, judetul Olt.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 23,62 milioane lei fara TVA. Investitiile sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Mediu - POS Mediu.

Principalele lucrari care urmeaza sa fie realizate sunt urmatoarele:

In localitatea Potcoava se vor reabilita conductele de alimentare cu apa pe o lungime de 0,461 km, iar sistemele de alimentare cu apa vor fi extinse cu 0,170 km. In ceea ce priveste canalizarea conductele vor fi extinse cu 3,19 km. De asemenea vor fi construite doua statii de pompare.

In localitatea Scornicesti sistemele de alimentare cu apa vor fi extinse cu 0,303 km, iar conductele de canalizare vor fi reabilitate pe o lungime de 2,99 km. Se vor construi de asemenea doua statii de pompare ape uzate.

Lucrarile vor fi atribuite printr-o licitatie deschisa potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Perioada de implementare a proiectului este de 21 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional