Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatie statie sortare Malovat: rezultat anulat

I.D. Investiţii /

Asocierea Real Construct Management - Orizonturi 2025 a pierdut contractul de construire a statiei de sortare TMB - localitatea Malovat, judetul Mehedinti. Oferta fusese initial declarata castigatoare insa Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dispus reevaluarea admisibilitatii si conformitatii acesteia.

Decizia a fost luata ca urmare a contestatiei depuse de asocierea Strabag - Building Exim.

Raportul procedurii va fi refacut de autoritatea contractanta, Consiliul Judetean Mehedinti, in termen de 10 zile de la primirea deciziei CNSC.

In cadrul aceleiasi proceduri de atribuire a mai fost depusa o contestatie din partea companiei Trustului de Constructii Drobeta. Aceasta cerea obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor depuse de operatorii economici si desemnarea ofertei castigatoare cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare in materia achizitiilor publice. CNSC a respins aceasta solicitare.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de construire a statiei de sortare si a statiei TMB a fost lansata in luna aprilie 2013. Investitia a fost estimata la suma de 46,15 milioane lei fara TVA. Lucrarile urmeaza sa fie finantate din fonduri europene, fonduri de la bugetul de stat si de la bugetul local. Finantarea europeana este acordata prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Perioada de implementare a contractului este de 41 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional