Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de canalizare scoase la licitatie in judetul Arges

I.D. Investiţii /

Compania Apa Canal 2000 S.A. a scos la licitatie contractul de executie lucrari de canalizare in localitatile Albota si Mosoaia, judetul Arges.

Valoarea estimata a investitiei este de 58,05 milioane lei fara TVA. Proiectul va fi finantat din fonduri de coeziune (FC), bugetul de stat, credit operator regional si bugetul local. Finantarea europeana va fi acordata prin Programul Operational Sectorial de Mediu - POS Mediu.

In comuna Albota se vor monta conducte de aductiune in lungime de aproximativ 3,8 km. Totodata reteaua de distributie va fi reabilitata pe aprox. 5,2 km si extinsa cu aproximativ 0,65 km. Se vor executa trei camine punct de masura clor si presiune si cinci camine punct de masura presiune.

Reteaua de canalizare din Albota va fi extinsa cu circa 29 km. Vor fi executate 13 statii de pompare apa uzata si vor fi executate conductele de refulare aferente in lungime de aprox. 8 km.

In comuna Mosoaia vor fi montate conducte noi de aductiune in lungime de aprox. 7,3 km. Reteaua de distributie va fi reabilitata pentru aproximativ 7,8 km si extinsa cu aprox. 7,3 km. Vor fi executate doua camine punct de masura clor si presiune si doua camine punct de masura clor.

Totodata se vor executa doua rezervoare din beton armat pentru inmagazinarea apei, avand fiecare V=500 mc, si doua statii de pompare apa potabila, inclusiv echipament masura clor si presiune.

Reteaua de canalizare va fi extinsa cu aprox. 29 km si vor fi executate 12 statii de pompare apa uzata si conductele de refulare aferente in lungime de aprox. 4, 5 km.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 noiembrie 2013, ora 16:00.

Contractul va fi atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional