Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile de apa si canalizare din Dobroesti au fost scoase la licitatie

I.D. Investiţii /

Compania Apa-Canal Ilfov a scos la licitatie contractul pentru lucrari de apa si canalizare in orasul Dobroesti, judetul Ilfov.

Valoarea estimata a investitiei se ridica la suma de 24,22 milioane lei fara TVA.

Finantarea proiectului va fi asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa 1 - "Extindere si reabilitarea intrastructurii de apa si apa uzata", bugetul de stat, bugetul local si contributie proprie.

Lucrarile la retelele de alimentare cu apa incluse in contract cuprind: reabilitarea conductelor de alimentare cu apa; extinderea sistemelor de alimentare cu apa cu 19.688 m; prevederea unor noi statii de pompare; reabilitarea statiilor de pompare;  reabilitarea rezervoarelor pentru inmagazinarea apei si prevederea unor noi rezervoare.

Pe partea de canalizare se vor executa urmatoarele lucrari: reabilitarea colectoarelor de canalizare si a caminelor de vizitare aferente; extinderea sistemelor de canalizare cu lungimea de 27.999 m; reabilitarea celor trei statii de pompare din cadrul sistemelor de canalizare si prevederea a 10 statii noi.

Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni.

Operatorii economici pot depune ofertele pana la data de 14 noiembrie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional