Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la magistrala de metrou spre Otopeni vor incepe pana in 2017

A.D. Investiţii /

Lucrarile la magistrala de metrou spre Otopeni vor incepe pana in 2017

Tronsonul de metrou Raul Doamnei - Eroilor, al noii magistrale 5 Drumul Taberei - Pantelimon va fi finalizat in 2015, cu punere in functiune in anul 2016. In anul 2017 vor incepe lucrarile la tronsonul Pantelimon - Iancului, iar in 2018 ar urma sa fie atacat si ultimul tronson al magistralei, Iancului - Eroilor, a afirmat Adrian Angelescu, sef serviciu investitii Metrorex, in cadrul ZF Business Construct.

Metrorex mai are in lucru extinderea magistralei 4 Gara de Nord - Straulesti cu inca doua statii (Laminorului si Straulesti), inclusiv realizarea unui depou. Cele doua statii vor fi puse in functiune la sfarsitul anului 2015, cel tarziu inceputul lui 2016, a precizat domnul Angelescu.

Saptamana trecuta, Metrorex a semnat acordul de finantare (prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman) pentru realizarea studiului de fezabilitate in vederea extinderii magistralei 4, cu tronsonul Gara de Nord - Gara Progresul.

Pana in 2017 Metrorex intentioneaza sa inceapa constructia magistralei spre aeroportul Otopeni (1 Mai - Otopeni), pentru a fi pusa in functiune in anul 2021. In proportie de 30%, finantarea esteasigurata printr-un credit oferit de guvernul japonez. Restul sumei va fi acoperita prin Programul Operational Sectorial Transport (2014-2020), a adaugat reprezentantul Metrorex.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional