Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

METOD:Noua gamă de bucătării din Magazinul IKEA

V.B. Amenajări /

Noua gamă de bucătării din Magazinul IKEA

Clienţii Magazinului IKEA din Bucureşti se vor putea bucura, începând cu 1 aprilie, de noua gamă de bucătării METOD. Îmbunătăţită pornind de la principii de design complet noi, cu noi dimensiuni şi cu o funcţionalitate sporită pentru toate activităţile care au loc într-o bucătărie, noua gamă METOD a fost creată pentru orice tip de bucătărie, indiferent de mărimea sau forma acesteia.

Gama METOD are noi dimensiuni ale corpurilor-bază şi ale celor suspendate, un design modular inovator, ce se bazează pe o idee simplă de construcţie tip bloc, care permite crearea a mii de combinaţii de cadre, uşi, sertare şi organizatoare diferite. Datorită acestui design, fiecare centimetru de spaţiu din bucătărie este utilizat eficient.

"Pentru a ne asigura că satisfacem nevoile şi dorinţele clienţilor, suntem într-un proces continuu de dezvoltare a produselor, iar acest lucru este valabil inclusiv pentru gama noastră de bucătării. METOD înseamnă metodă în limba suedeză. Avem 50 de ani de experienţă în designul şi cercetarea bucătăriilor, iar noua gamă METOD este dezvoltată pornind de la o bază complet nouă, pentru a fi şi mai funcţională, cu un design şi mai uşor de personalizat şi cu calitate la preţuri şi mai accesibile," declară Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Odată cu introducerea METOD, gama de bucătării FAKTUM va fi înlocuită, însă clienţii care au început deja planificarea bucătăriei în Magazinul IKEA din Bucureşti pot continua fără probleme acest proces de cumpărare şi adaptare a bucătăriei în spaţiul de care dispun.

Serviciile post-vânzare pentru bucătăriile FAKTUM vor continua timp de doi ani. Toţi clienţii care doresc să adauge noi componente bucătăriei FAKTUM sau să modifice piesele în funcţie de nevoile lor au ocazia de a face acest lucru fără probleme în următorii doi ani. În plus, garanţia pentru toate produsele din gama FAKTUM, care ajunge până la 20 de ani, va fi valabilă în continuare.

Design-ul pentru noile bucătării METOD a fost regândit de la zero, ceea ce o face complet diferită faţă de gama FAKTUM. Inovaţiile aduse de METOD includ:

Un nou design pentru corpurile de bucătărie. Corpurile METOD folosesc trepte simple şi egale de 20 de centimetri în lăţime şi înălţime. Un corp de 80 de centimetri poate avea două fronturi de sertar de 40 de centimetri, care se deschid pentru a descoperi sertare interioare suplimentare.

Noi înălţimi pentru corpurile de bază. Corpurile de bază sunt disponibile la înălţimea de 80 de centimetri - ceea ce creează mai mult spaţiu - şi 60 de centimetri, pentru un design chic ce poate fi combinat cu noile picioare de 28 de centimetri.

Plinte mai mici. Dimensiunea standard pentru plinte a fost ajustată de la 16 centimetri la 8 centimetri, pentru a obţine mai mult spaţiu de depozitare în corpurile de bază.

LED-uri integrate pentru iluminat. Noile sisteme de iluminat pentru blatul de lucru, dulapuri şi sertare se potrivesc perfect şi au toate cablurile ascunse în spatele dulapurilor.

Mai uşor de asamblat. Designerii au dezvoltat o şină simplă pe care pot fi montate uşor corpurile suspendate; şina trebuie prinsă de perete la înălţimea potrivită, iar corpurile sunt agăţate şi fixate în loc. Simplu chiar şi pentru o singură persoană. Iar pentru cei care nu îşi doresc să îşi instaleze singuri bucătăria, Magazinul IKEA din Bucureşti oferă servicii de măsurare şi asamblare.

IKEA este o companie de retail mobilier şi decoraţiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din iniţialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd. Compania IKEA deţinea, în august 2013, peste 345 de magazine în 40 de ţări sau teritorii, dintre care 39 de magazine erau francize deţinute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional