Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Militari Residence va ajunge la 56 de blocuri in primavara

I.D. Investiţii /

Militari Residence va ajunge la 56 de blocuri in primavara

Complexul rezidential Militari Residence va totaliza in curand 5.600 de apartamente. 14 blocuri urmeaza sa fie livrate in primul trimestru al anului viitor.

Constructia noilor blocuri a fost demarata in a doua jumatate a acestui an. Dupa finalizarea lucrarilor ansamblul va avea 56 de blocuri.

Investitia realizata in complexul all-inclusive a fost de 73 de milioane de euro, provenind din fonduri proprii si fiind sustinuta de vanzarea intr-un ritm foarte bun a apartamentelor.

Radu Teleman, director marketing Militari Residence, a declarat:

"Datorita ritmului rapid de vanzare din cadrul ansamblului si a cererii constante din partea clientilor, am decis sa acceleram extinderea proiectului. In medie, vindem lunar intre 60 si 80 de apartamente. Vom continua sa dezvoltam in functie de apetitul cumparatorilor, la preturi corecte, acesta din urma fiind un factor extrem de important in procesul decizional."

Preturile locuintelor din Militari Residence pornesc de la 450 euro/mp util si includ TVA. Complexul cuprinde in prezent 42 de blocuri cu 4.000 de apartamente, fiind dezvoltat pe o suprafata totala de aproape 150 hectare.

Constructia Militari Residence a fost demarata in anul 2008 si, alaturi de unitatile locative, proiectul mai include circa 4.000 mp de parcuri, piscine interioare si exterioare, 2.500 de locuri de parcare amenajate, restaurante, terase, cluburi wellness si cabinete medicale, precum si cinci sali de evenimente administrate de catre dezvoltator.

Complexul rezidential este locuit de peste 6.000 de persoane, predominant tineri sub 35 de ani, aflati in cautarea unei locuinte care sa le permita accesul la facilitati precum sali de fitness, scoli si gradinite sau spatii de joaca pentru copii.

Militari Residence este amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in apropiere de hipermarketurile Metro si Auchan.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional