Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Neamţ: Construcţia şi reabilitarea refugiilor montane

F.A. Investiţii /

Consiliul Judeţean Neamţ desfăşoară un proiect ce vizează construcţia şi reabilitarea refugiilor montane, a bazelor salvamont şi refacerea sistemului de semnalizare pe traseele montane din zona înaltă a masivului Ceahlău. Pentru acest proiect bugetul local investeşte 188.000 lei, iar alţi 992.000 lei sunt alocaţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

A fost depusă şi documentaţia pentru proiectul de refacere a arealului protejat din masivul Ceahlău prin consolidarea versanţilor şi a căilor de acces în zona Durău-Izvorul Muntelui, pentru care Consiliul Judeţean alocă 850.000 lei.

Se mai află în lucru documentaţiile tehnico - economice pentru un sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Neamţ (ce urmează să fie depuse în cadrul Programului Operaţional Sectorial - Mediu, Axa 2, Domeniul Major de Intervenţie 2.1.) şi pentru proiectul de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă, canalizare şi a staţiilor de epurare din Judeţul Neamţ (ce urmează să fie depus pe POS - Mediu, Axa 1, Domeniul Major de Intervenţie 1.1). Pentru ambele proiecte se preconizează cheltuieli totale de 190.000 lei din bugetul local, ne informează domnul Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional