Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi investitii in infrastructura sociala si educationala

I.D. Perspective /

Patru contracte de finantare prin Programul Operational Regional (POR) au fost incheiate ieri, 5 iulie 2013. Proiectele vizeaza reabilitarea a trei centre sociale si modernizarea unui grup scolar din regiunea Sud-Vest Oltenia, ridicandu-se la suma totala de 36,46 milioane lei.

Peste 30 milioane lei investite in Grupul Scolar Oras Turceni

Cel mai mare dintre proiecte vizeaza modernizarea, extinderea si reabilitarea Campusului "Grup Scolar Industrial Energetic: Oras Turceni, Gorj".

Investitia se va ridica la 30,69 milioane lei, din care valoarea finantarii nerambursabile prin POR este de 22,52 milioane lei. Prin proiect se va moderniza, extinde si reabilita cladirea grupului scolar, internatul si cantina scolii, se va construi o noua cladire cu destinatia de spatiu tehnic, se vor crea spatii verzi, alei pietonale si auto si se va amenaja o parcare. Cladirile vor fi dotate cu mobilier, echipamente pentru cantina si echipamente IT. Contractul va fi implementate intr-o perioada de 24 de luni.

Serviciile sociale din judetul Valcea se vor imbunatatii prin reabilitarea a trei centre multifunctionale

Centrele sociale ce vor intra in lucrari de reabilitare sunt amplasate in localitatile Dragasani, Popesti si Sutesti.

Astfel, reabilitarea Centrului Multifunctional de Asistenta Sociala din Dragasani va presupune o investitie de 2,89 milioane lei din care valoarea fondurilor nerambursabile va fi de 1,88 milioane lei. Prin proiect se propune reabilitarea spatiului si modernizarea a 517,70 mp de cladire, consolidarea acesteia si dotarea cu echipamente. Perioada de implementare a proiectului este de 22 luni.

Proiectul de reabilitare a Centrului de la Popesti are o valoare totala de 1,29 milioane lei, din care suma fondurilor nerambursabile din POR este de 854.099,76 lei. Prin proiect se propune modernizarea si dotarea cladirii cu echipamente IT si cu echipamente, adaptate nevoilor beneficiarilor de servicii sociale, crearea de noi spatii verzi, platforme carosabile si parcari. Perioada de implementare a proiectului este de 15 luni.

In Sutesti vor fi reabilitate si extinse doua centre sociale. Investitia se va ridica la suma de 1,6 milioane lei, din care finantarea prin Programul Operational Regional este de 1,13 milioane lei. Proiectul include construirea unei cantine sociale si dotarea cladirii cu mobilier si echipamente IT. Perioada de implementare a proiectului este de 15 luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional