Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oferta Teloxim Con va fi reevaluata

I.D. Investiţii /

Teloxim Con ar putea pierde doua contracte pentru lucrari de intretinere curenta pe timp de vara a drumurilor nationale aflate in administrarea D.R.D.P. Constanta.

In urma evaluarii solicitarilor depuse de doi ofertanti Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus reevaluarea ofertei Teloxim Con, oferta declarata castigatoare pentru loturile: Lot Cta 2 - S.D.N. Calarasi si Lot Cta 3- S.D.N. Braila.

Totodata consiliul a respins contestatia depusa de S.C. Teloxim Con S.R.L. cu privire la Lot 4 S.D.N. Slobozia. Compania cerea obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor de la etapa verificarii admisibilitatii acestora. Lucrarile din cadrul Lotului 4 au fost atribuite companiei Oyl Company Holding AG.

Lucrarile aferente celor sapte loturi cuprinse in acordul-cadru au fost scoase la licitatie in luna iulie 2013.

Valoarea estimata a investitiei se ridica la 104,98 milioane lei fara TVA. Investitiile sunt finantate din fonduri de la bugetul de stat si din venituri propri. Contractele urmau sa fie atribuite in baza criteriului "pretul cel mai scazut". Perioada de desfasurare a lucrarilor era 2013-2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional