Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

OMV Petrom susţine construcţia primului spital de Oncologie pediatrică

L.A. Investiţii /

OMV Petrom susţine construcţia primului spital de Oncologie pediatrică

OMV Petrom sponsorizează cu 10 milioane de euro proiectul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă pentru construcţia primului spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

Christina Verchere, CEO OMV Petrom, a declarat: "Noi, OMV Petrom, suntem foarte mândri să contribuim la construirea primului spital de oncologie pediatrică din România. Fiecare copil merită o şansă la viaţă şi am fost cu adevărat impresionată de numărul mare de români care sprijină acest spital cu donaţii. ", conform unui comunicat remis astăzi Redacţiei noastre.

"Decizia OMV Petrom este o adevărată şansă pentru copiii bolnavi de cancer din România şi pentru familiile lor şi o confirmare a investiţiei făcute de fiecare dintre donatorii şi dintre sponsorii noştri. " afirmă Oana Gheorghiu de la Asociaţia Dăruieşte viaţă, conform aceluiaşi comunicat.

Din cele 10 milioane de euro, 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru achiziţia de echipamente medicale necesare pentru diagnosticarea şi tratarea cancerului la copii: un aparat de radioterapie, un aparat CT (computer-tomograf) şi echipamente pentru blocul operator precum şi pentru training-ul personalului medical şi auxiliar al spitalului. Restul de 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru lucrări de instalaţii sanitare şi electrice şi amenajări interioare.

Anul trecut, în staţiile OMV şi Petrom din ţară s-au strâns peste 50.000 de euro prin donaţiile de la clienţi, Campania va continua şi în următorii 2 ani, astfel încât, orice client al staţiilor OMV şi Petrom să poată contribui, în continuare la finalizarea spitalului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional