Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oportunitati in domeniul infrastructurii din Norvegia pentru firmele romanesti

I.D. Perspective /

Companiile romanesti ar putea fi implicate in dezvoltarea unor proiecte de infrastructura in orasul Bergen din Norvegia.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, impreuna cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (A.R.I.E.S) au organizat in Norvegia, in perioada 3-9 iunie 2012, o misiune economica in domeniul software si al tehnologiei informatiei.

Reprezentantii companiilor si institutiilor de invatamant romanesti participante (Caelynx Europe, CS Romania, Iquest Tech, ISDC, Mira Telecom, Misoft, Cetatea lui Bucur) au avut intalniri la Bergen si Stavanger, cu reprezentanti ai universitatilor din cele doua orase, ai Camerelor de Comert Bergen, respectiv Stavanger si ai unor companii norvegiene Uni Computing, Fav Gruppen, Statoil, SIU, I.S.S. Facility Services, Artesia Capital, Petrolia, Grieg Music Education, Odfjell (din Bergen) si Hellebust, Nordialog, Lawson, Mosaique si AgVisor (din Stavanger).

Discutiile au vizat posibilitatea implicarii firmelor romanesti in proiecte de infrastructura in orasul Bergen, realizarea unei burse a inovarii in Romania, in parteneriat cu cele norvegiene, promovarea Romaniei si a oportunitatilor de afaceri din tara noastra in revista Camerei de Comert Bergen, realizarea unor parteneriate in domeniul inovarii, inscrierea Camerelor de Comert din Bergen si Stavanger in randul membrilor Camerei de Comert Bilaterale Norvegia-Romania, respectiv inscrirea acesteia din urma in randul membrilor celor doua Camere norvegiene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional