Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Alte 45 de blocuri au intrat pe lista de reabilitare

I.D. Investiţii /

Oradea: Alte 45 de blocuri au intrat pe lista de reabilitare

Lucrarile de reabilitare termica a 45 de blocuri din Oradea au fost aprobate in cadrul ultimei sedinte a consiliului local.

Potrivit proiectului se vor realiza lucrari precum: izolarea termica a peretilor exteriori cu polistiren expandat ignifugat si a soclului cu polistiren extrudat, inlocuirea tamplariei, inclusiv inchiderea balcoanelor cu tamplarie performanta, izolarea termica a planseului peste subsol in cazul in care prin proiectarea blocului sunt prevazute apartamente la parter, lucrari de demontare si remontare a instalatiilor si echipamentelor montate aparent pe fatadele blocurilor, lucrari de refacere a finisajelor anvelopei, lucrari de interventie la instalatia de distribuire a agentului termic pentru incalzire aferenta partilor comune ale blocului de locuinte.

Investitiile vor fi finantate in proportie de 50% din fonduri de la guvern, 30% fonduri de la bugetul local si 20% fonduri ale asociatiilor de proprietari.

In luna august consiliul local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a 29 de blocuri din municipiu.

In Oradea programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte a demarat din 2006. Pana in acest moment au fost reabilitate termic 34 de blocuri de locuinte situate in diferite zone ale orasului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional