Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Proiect pentru realizarea unui drum ce va face conexiunea cu E60

I.D. Perspective /

Oradea: Proiect pentru realizarea unui drum ce va face conexiunea cu E60

Un drum rapid de legatura cu drumul european E60 ar putea fi construit pentru decongestionarea traficului in regiunea Bihar Hajdu-Bihar din Oradea. Proiectul a fost facut public de catre primarul Oradei, Ilie Bolojan, in cadrul conferintei din data de 25 ianuarie 2012.

Lungimea traseului amenajat va fi de 3.525 m, iar valoarea proiectului va fi cuprinsa intre 9,5 -10 milioane euro plus TVA, precizeaza reprezentantii municipalitatii Oradea.

"Acest proiect important vizeaza zona de dealuri a municipiului si consta in realizarea unui nou drum paralel cu calea ferata, care va face legatura cu podul care se va realiza in zona Facliei si strada Bihorului. Realizarea acestui drum va duce la decongestionarea traficului pe B-dul Magheru-strada Republicii si pana la Gara CFR, zona actualmente foarte solicitata si aglomerata, tocmai din cauza preluarii traficului de pe aceste dealuri", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Drumul rapid va supratraversa strazile intersectate prin pasaje superioare. Astfel, se va realiza un pasaj superior peste str. Piatra Craiului cu lungimea de 30 m si un viaduct pe strazile Gheorghe Doja si Louis Pasteur cu lungimea de 162 m.

Momentan, municipalitatea a elaborat studiul de fezabilitate pentru acest proiect, urmand ca indicatorii tehnico-economici ai proiectului sa fie supusi aprobarii in sedinta Consiliului Local de vineri, 27 ianuarie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional