Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Parcul Industrial Eurobusiness se extinde in 2012

I.D. Investiţii /

Parcul Industrial Eurobusiness din Oradea va fi extins in 2012 cu un nou complex desfasurat pe o suprafata de 23,8 ha. Totodata, anul viitor va fi demarata procedura pentru infiintarea celui de-al treilea sector al parcului.

Compexul dezvoltat in 2012, denumit Parcul Industrial Eurobusiness II, va fi amplasat pe Soseaua Ogorului. Momentan proiectul se afla in etapa de finalizare a Planului Urbanistic Zonal. In acesta luna va demara procedura de consultare publica, urmand ca in ianuarie 2012 sa fie aprobate Planul Urbanistic Zonal si Studiul de Fezabilitate. In luna februarie 2012 se va trece la obtinerea titlului de parc industrial si lansarea primei licitatii pentru parcele.

Din suprafata totala a parcului, de 23,8 ha, suprafata afectata de utilitati va fi de 1,5 ha, zona administrativa 1 ha, zona destinata investitiilor 21,3 ha. Parcul va cuprinde 27 de parcele. Accesul la teren se va face printr-un drum colector paralel cu Soseaua de centura.

In ceea ce priveste al treilea sector al parcului, denumit Eurobusiness III, anul viitor vor incepe licitatiile pentru concesionarea parcelelor. Localizat in zona industrial veche, in spate la Electrocentrale Oradea parcul va avea o suprafata de 17,8 ha. Accesul se va face prin Drumul Uzinal ce urmeaza sa fie construit.

Drumul Uzinal va avea o lungime de 3,6 km, presupunand o investitie de 8,4 milioane lei. Lucrarile vor fi demarate in aprilie 2012, finalizarea fiind stabilita pentru sfarsitul aceluiasi an.

Primaria Oradea va scuti de la plata impozitului pe teren si cladiri societatile care vor investi in Parcul Industrial Eurobusiness. Pretul de concesionare a terenului este de 8 euro/m2.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional