Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Penetratia bulevardul Timisoara: Cheltuieli enorme pentru exproprieri

I.D. Investiţii /

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat ieri, 28 noiembrie, declansarea procedurilor de expropriere in vederea demararii lucrarilor la Penetratia bulevardul Timisoara.

Suma globala estimata a despagubirilor este una seminificativa 68,59 milioane lei, fonduri care vor fi alocate din bugetul propriu al Municipiului Bucuresti.

Se vor expropia 90.986 mp de teren si diverse constructii (rezidentiale, comerciale, industriale, administrative si anexe) cu suprafata totala de 1.977 mp.

Banii vor ajunge la proprietari in termen trei luni de la data de 28 noiembrie.

Proiectul vizeaza decongestionarea si fluidizarea traficului pe bulevardul Timisoara prin realizarea unei iesiri in Soseaua de Centura a Bucurestiului in dreptul localitatii Domnesti.

Bulevardul va fi largit de la doua la patru benzi de circulatie.

Un alt avantaj adus de proiect este apropierea de autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.

Primaria Bucuresti si-a manifestat intentia de a contracta lucrarile de proiectare si executie la penetratia bulevardul Timisoara in 2007, prin postarea unui anunt pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de achizitie este 24 aprilie.

La acea data contractul de proiectare si executie a fost estimat la suma de 54 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional