Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PIB-ul Romaniei va creste anul acesta

A.D. Perspective /

Produsul intern brut al Romaniei va inregistra o crestere de 1-2% in anii 2013 si 2014, in baza asteptarilor pozitive privind evolutia exporturilor dupa redresarea economiei europene, precum si in baza cresterii cererii interne si a investitiilor din fonduri UE, estimeaza analistii agentiei de rating Japan Credit Rating.

Totodata, analistii considera ca tinta de deficit de 2,4% din PIB pentru anul 2013 poate fi atinsa, atata timp cat se mentine un control ferm al cheltuielilor publice.

Japan Credit Rating a reconfirmat rating-ul Romaniei de BBB- cu perspectiva stabila, pentru obligatiunile pe termen lung emise in moneda straina si rating-ul de BBB cu perspectiva stabila, pentru obligatiunile pe termen lung emise in moneda locala.

Rating-ul Romaniei este justificat in primul rand de reducerea deficitului bugetar prin aplicarea reformelor structural, un nivel redus al datoriei publice si mentinerea angajamentelor asumate in acordul stand-by de tip preventiv incheiat cu Fondul Monetar International.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional