Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Placile ceramice in culori indraznete atrag cumparatorii

I.D. Amenajări /

Placile ceramice in culori indraznete atrag cumparatorii

Romanii prefera placile ceramice in nuante de maro, bej si ocru pentru a crea ambiente clasice si elegante, potrivit unei analize realizate de Lasselsberger Romania.

Comparativ acum 20 de ani cand paleta posibilitatilor nu era atat de dezvoltata, acestia achizitionau cu preponderenta faianta alba pentru amenajarea bailor si bucatariilor.

Tendintele acestui an marcheaza un interes crescut si pentru gresia si faianta in culori indraznete si revigorante precum portocaliu, rosu, verde, sau albastru. Pe langa acestea, placile ceramice de dimensiuni mari sunt tot mai cautate.

Toni Teau, Director General Lasselsberger Romania, detinatorul brandului Cesarom, a declarat:

"Romanii se inspira cu modele de amenajare de pe pietele internationale pentru decorarea propriei locuinte. Astfel, constatam o crestere a cererii de colectii cu design modern".

Acesta a mai adaugat ca alegerea colectiilor de placi ceramice este luata, de cele mai multe ori, de catre femei, o influenta putand avea si prietenii, cunostintele si personalul specializat din magazinele de profil.

Pentru cumpararea placilor ceramice dorite, romanii se ghideaza in primul rand dupa criterii estetice, insa un alt factor deosebit de important este pretul pe metrul patrat. Spatiul destinat placarii, din punct de vedere al arhitecturii si al dimensiunilor, dar si stilul de viata si varsta cumparatorului pot influenta achizitiile de gresie si faianta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional